• Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Sydfyns Fri Fagskoles ridelinje, er en linje for alle heste- og rideinteresserede.

 

  • Det er til elever, som vil dyrke deres interesse med ridning og heste – med alt hvad det indebærer.

 

  • Du kan vælge, at have din egen hest med på dit skoleophold, ellers kan du ride på en af skolens heste.

Om Ride linjen

 

Der er tre fordybelsesområder på ridelinjen: Islænder, spring eller dressur Vi arbejder ud fra forskelligheden, så derfor har vi 3 forskellige områder, hvor hver enkelt elev kan fordybe sig i sin interesse; islænder, spring og dressur. På denne måde vil du dygtiggøre dig på lige netop dit niveau og interesseområde!

Det grundlæggende for alle 3 områder er, at der tillægges stor vægt på alle elementer i grundridning, rytterens opstilling og indvirke på hesten. For den bedste udvikling af hver enkelt rytter, vægter vi at tage udgangspunkt i hver enkelt ekvipage.

Skolens Heste

 

Gizmo

Gizmo kender sin størrelse og kan gøre modstand, hvis han synes man stiller for store krav til ham. Gizmo er en blanding af 6 forskellige racer og agere flokkens naturlige leder.
sara-2.jpg

Corina

Corina er en meget sød hest der let mister koncentrationen. Man skal være lidt øvet for at holde hendes koncentration, men kan man fastholde den, er hun den sødeste hest man kunne ønske sig.

Tinke

Elda

Elda er vores unge søde lille buttet Islænder der kræver lidt når man skal ride på hende. Elda er en meget pågående hest, hun elsker at snakke, men forstår ikke helt det der med space. Elda bruges primært som hygge hest, men bliver så småt trænet op til dressur

Troels

Troels er en Tinker. Han er en meget sød hest, han er dog lidt sky, men med træning og god tålmodighed kommer han gerne hen uden, han er bange for en.

Garpur

Garpur er en Islænder. Han er meget dejlig og den perfekte begynder hest. Han er nem at ride og kræver ikke lige så meget som nogle andre heste kræver. Han elsker at snakke og nusse, og er perfekt til turridning

Bragi

Bragi er en hest der altid er sulten, men han er stille og rolig når man skal ride på ham. Han kan godt lide at drille lidt fx lave to gangarter på samme tid.

Manse

Er af racen Hernoverraner. Han er en hest der er nem at ride og en god begynder hest. Han elsker at blive krammet og kysset på mulen. Han kan godt være lidt af en gnavpot hvis han bliver forstyrret i sit måltid. Et særligt kendetegn er at Manse mangler den ene fortand.
Manse kan bruges til både dressur og spring, han mestre alle gangarter.

Herkules

Tinke er en sød hest, men kommer ofte for tæt på både mennesker og andre heste, så man skal passe på sine tæer.
Tinke er en tung hest at ride og det kræver en ihærdig indsat at få hende i galop.
Hercules er en blanding af Nordbakker og Jydehest. Hercules er 1 af 4 heste på skolen som bruges til prærievogn kørsel om sommeren og derfor primært en arbejdshest og knapt så meget en egentlig ridehest. Han er dog nem at ride på alligevel og vil være en god hest at starte med.

Elmer

Elmer kører prærievogn i sommeren hvor det er højtiden for turister. Efter højtiden er færdig, får vores skole lov til at låne ham som ridehest. Han har fantastisk energi og han er den dejligeste krudtugle.

Prins

Prins kører prærievogn i sommeren, hvor det er højtider for turister. Efter højtiden er færdig får vores skole lov til at låne ham som ridehest. Han er en lille nordbakker og også en fantastisk begynder hest når man ikke kan så meget. Når man begynder at kunne tingene lidt bedre kan man kræve lidt mere af ham.

Hans

Hans kører prærievogn i sommeren hvor det er højtid for turister. Efter højtiden er færdig får vores skole lov til at låne ham som ridehest. Pruttemanden ham selv han er en meget rolig hest kan sagtens lave noget, men vælger helst ingenting.